sâmbătă, 17 noiembrie 2007

Viata e nedreapta!


De ce trebuie sa platim noi pentru greselile altora? De ce nu ne anunta nimeni atunci cant totul se sfarseste? De ce Dumnezeu ii i'a la el pe cei care mai vor sa mai stea printre cei vii ? De ce ?! Sunt furioasa! Furioasa pe voi, pe mine , pe Dumnezeu! Privim nepasatori stirile unde se anunta atatea tragedii, atatia morti, privim nepasatori in fata atator accidente, atator sinucideri si nu spunem decat " Dumnezeu sa'l ierte! " si apoi ne vedem de drumul nostru. Dar nu ne gandim ca noi am fi putut fi acolo, ca noua ni s'ar fi putut intampla asta!
De ce atunci cand trecem pe langa un cersetor, ne facem ca nu'l vedem? Pentru ca nu ne pasa! Dar noi vrem sa avem confort, vrem sa avem o tara mai buna, cum o sa reusim daca noi continuam sa fim nepasatori?
Aseara s'a stins din viata, un baiat, avea 16 ani, daa! 16 ani! a murit din cauza vitezei. Dar .. nu asta ar fi problema caci majoritatea merg cu viteza si nu patesc nimic, si fac asta de o viata intreaga si acum se afla la o varsta destul de inaintata si nu au nici pe naiba. Dar el! El care avea numai 16 ani si care mai avea o gramada de trait, de visat! S'a dus.. s'a dus.. si ce daca s'a dus nu? Toti scriu la statusuri condoleante si vai nu stiu ce, si cu ce te'a incalzit daca ai scris, caci tie nici macar nu'ti pasa si nici nu o sa'i duci lipsa. La ce mai e bun sa fii politicos acum? La ce mai e bun?
Si fiecare poveste din asta ar trebui sa ne puna pe ganduri, mai ales pe noi.. adolescentii care cum dam de greu " vrem sa murim " , noi .. cei care nu zambim la timp, noi cei care ne irosim timpul pe ce stiu eu ce alte prostii, noi cei care nu stim sa iertam!
Ganditi'va ca va veni o zi cand totul se va sfarsi, si pentru asta traiti fiecare moment! Dupa cum vedeti.. viata e atat de nedreapta!

Si inchei aici! Si da.. RIP Edy, chiar daca nu'l stiu foarte bine, nu merita sa 'si incheie drumul atat de repede!
De simtit nu ma simt prea bine, desi incerc din rasputeri sa'mi recapat buna dispozitie.
ZuZu

1 comentarii:

emy spunea...

asa este...viata e ff nedreapta...si cu edy asa a fost...
prea nedreapta..un baiat in floarea varstei..plin de energie si veselie:((care nici nu a apucat sa se bucure de varsta de 18 ani....nici eu nu l'am cunoscut ff bn...o data l'am vazut..dar mi'l amintesc asa de vesel si de entuziasmat:((incat as vrea k totul sa fie o gluma proasta:((((
dar cruda realitate este alta..el numai este...:((
dar stau si ma intreb...de ce el??de ce o fiinta inocenta trebuie sa moara??knd in lumea asta sunt atatea pers care fura,omoara,violeaza etc si sa ma ierte Doamne Doamne dar nu stiu daca aceste pers ar merita sa traiasca si totusi traiesc si nici macar pedepsite nu sunt..de ce a trebuit k el sa pateasca asta??de ce el?:(((
nu o sa te uitam niciodata edy...niciodata...
Dumnezeu sa te ierte!