vineri, 14 decembrie 2007

A fost.. e.. si o sa mai fie?


O vreme urata se asterne afara.
Ea .. ea sta cu ochii atintiti pe tavan, nu clipeste, nu misca, respira din ce in ce mai rar iar gandurile.. memoriile isi fac de cap prin creierii ei si o duc la starea in care se afla acum.
Se vede acum multi ani in urma, in acelasi pat, aceeasi camera , aceeasi casa, acelasi oras, dar intr'o lume total diferita, traia intr'o lume construita din zambete, jocuri si lacrimi de copil, intr'o lume in care orice adult isi doreste sa traiasca.
Era in aceeasi perioada, si'l astepta cu nerabdare pe mosu' scriindu'i scrisorele si privind in fiecare seara geamul inghetat sperand neincetat ca intr'o seara va aparea si'i va aduce mult cadouri!

Acum.. a trecut timpul! Si ea numai traieste in aceea lume.. ea numai zambeste atat de des, dar undeva in sufletul ei a pastrat o ramasita din copilul ce a fost odata si inca mai priveste geamul plin de florcele inghetate si in fiecare seara friguroasa de decembrie spera ca mosu' va veni si'i va aduce tot ce 'si doreste, pentru ca si anul acesta a fost cumnte..
Si adoarme.. adoarme cu gandul ca maine o sa fie mai bine, si ca macar pentru o zi toate visele ei se vor indeplini..


Priveste in zare.. si viseaza.. viseaza .. viseaza.. oare orice adolscent ramane doar cu visele?!

Poate ca in poveste e vorba despre mine, sau..poate nu.. de unde stii ca nu ma refer chiar la tine?!

E mai e putin pana la Craciun.. de ce sa stricam totul, doar din cauza ca noi suntem prea ocupati, sau avem prea multe necazuri ca sa ne mai si bucuram de aceata perioada abslout adorabila!
Si crezi ca esti prea mare ca sa'i mai scrii lui mosu'?! ete nu! I'a pune tu mana frumusel si scrie'i .. nu trebuie neaparat sa'i ceri ceva, ci doar spune'i cat il iubesti si ca'l astepti si anul asta cu drag!
Tot ce faci in perioada asta.. fa'o cu suflet dragule.. ca na! macar o saptamana sa iubim si noi.


Cu mult drag.. si poate niste imbratisari..
ZuZu

0 comentarii: