marți, 11 decembrie 2007

Mai prost de atat nu se poate!

De data asta o sa fac un scurt rezumat, la ce mi s'a intamplat in 3 zile absolut " minunate"!
Paaaii.. de 3 nopti n'am mai dormit si am niste cearcane de zici am luat o cafteala zdravana, ieri am dat teza la mate care a fost absolut ooribiillaaa!! Am luat la chimie o nota de tot rahatu' .. la naaibbaa si eram sigura ca o sa iau nota mare!
De 3 zile n'am mai ras, n'am mai mancat, n'am mai aberat, n'am mai vrut nimic, doar.. am ascultat muzica, am desenat, m'am enervat, am tipat, am gandit, mi'am amintit, am luat hotarari pentru viitor, m'am ofticat, am sperat si cam atat.. splendid nu?
Si toate astea .. pentru ca totul merge foarte prost dar fooarrtee prost, ma simt de parca toata lumea m'a lasat balta, ei sunt prea fericiti ca sa'si mai aduca aminte si de mine.
Ei.. bineee.. daca voi vreti sa ma lasati singura.. atunci mie o sa'mi fie bine, poate chiar mult mai bine fara voi! Si o sa fiu si eu fericita, si Domne ce fericita o sa fiu, si o sa rad, si o sa ma zbengui, si o sa fiu cuminte si o sa iau note mari, si sa stiti ca la mine o sa vina si Mosu' , dar la voi nu o sa vina pentru ca nu sunteti deloc cuminti!

Sunt curioasa cum o sa se incheie saptamana asta, cum o sa fie de acum inainte!
Stiu ca nu va intereseaza de ce fac eu, de ce zic eu, dar stiti.. cat de curand va promit ca nici mie nu o sa'mi mai pese..
Si nu..nu 'mi cer iertare! Tu ar trebui sa'ti ceri iertare! Hai .. ce faci ma contrazici? nu? s'asa nu'ti pasa de ce simt eu!

1 comentarii:

Anonim spunea...

pai atunci starile noastre sunt compatibile..ar trebui sa mutam una langa alta si sa facem schimb de draci si de stari depresive! Poate ne deschidem si o afacere.. "Zvarcoleste-te-pana-mori" ..