duminică, 9 decembrie 2007

Sunt mare?!.. si trista..

Privesc in gol, pe ferestra din camera mea, imi privesc trecutul, ma prvesc pe mine acum..
De ce numai sunt aceeasi ca anu' trecut sau doi, trei ani, de ce in momentul de fata sunt o persoana trista, si nepasatoare de ce se intampla in jurul ei. Anul trecut eram fercita ca tocmai ce am implinit 15 ani si ca in curand o sa vina Mosu' , anul asta de ce numai e la fel? Ma simt dezamgita, de mine, de voi. Satula de toate lucrurile proaste care mi se intampla zilnic...

E aiurea sa cresti, sa te maturizezi si sa incepi sa gandesti altfel! E total aiurea totul!
Vreau sa fiu din nou copilul de acum 10 ani! Sau poate chiar de anul trecut!

Si prietenii.. hmm.. si ei se duc pe rand pe rand.. ca na! ei de ce sa ramana o vesnicie?! Tre' sa plece si ei, ca au treburi mai importante decat sa vada, vorbeasca, sfatuiasca, asculte o tembela. Dar lasa ca o sa fie bine si ptr mine.. pana atunci eu raman cu Bubu meu, care ma iubeste si ma asculta oricand.

Poate ca uneori ranesc prea tare, poate ca sunt nepasatoare, sau dura ca o stanca, poate chiar uneori par o chestie de nesuportat, credeti'ma nici eu nu stiu cum sunt de cele mai multe ori..
Stiu.. ca spun lucruri pe care le regret apoi, sau fac fapte fara sa fiu constienta, stiu .. ca pun botu' imediat, si ca ma oftic destul de des, dar de fapt tot ce vreau e sa fie bine, si numai vreau sa fiti suparati, vreau sa va pese, si sa va dati seama de unele greseli..



Si inchei aici.. ca doare..
Zuzu..

1 comentarii:

Anonim spunea...

Viata e verde...chiar tu ai zis-o.Bucura-te de ea,lasa negura prezentului in urma,priveste spre viitor.Te astept sa-mi faci cu mana de pe muntele fericirii.Cheer up!:*...F misto blogul...