vineri, 20 februarie 2009

o aceeasi

nu stiu!
am o stare de imi vine sa alerg, sa plec de aici, sa schimb lumea, sa incerc din nou s'o i'au de la capat, sa imi smulg hainele de pe mine, sa scot soarele din nori, sa tip, sa ma cert cu timpul, sa fie totul altfel, sa ma schimb si eu, sa mi se intample ceva si sa nu fie vina mea, sa'mi schimb chiar si shuzii, sa am bani..

dar,ma duc tot la acelasi liceu, cu acelasi autobus, invat aceleasi lucruri, ma intorc acasa, ma arunc in acelasi pat, si privesc acelasi tavan. Deschid calculatorul, care in sfarsit nu mai scoate un zgomot infernal, imi pun o bluza si niste pantaloni lalai, ma arunc din nou in pat..si astept..aceasi asteptare!

6 comentarii:

yogy-as-david spunea...

si acum, inevitabil, vine intrebarea...ce astepti ? sau pe cine ? decat sa astepti...dar nu sunt eu in masura sa dau sfaturi

zuzu spunea...

ceva sa se schimbe:p

yogy-as-david spunea...

ziceam ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, insa totusi incerc - n-ar fi mai bine sa incerci tu sa schimbi ceva decat sa astepti sa se schimbe de la sine ? :-?

andrei spunea...

parc'ar suna a oda in piata romana :).... da poate merita sa si astepti cateodata... cine stie? ....

iti multumesc ca m;ai adaugat la bogroll :)... dar voiam doar sa adaug ceva despre workshopul "in focus"... e un link acolo tot in blogroll :) :)... yo doar am participat la acel workshop... el e organizat de Florin Constantinescu :)...

iti doresc un week;end fain :)

andrei spunea...

mersi ;)... da... tot ce conteaza'i ca pan' la urma... tot se va schimba :PPPPP

multumesc :)

Anonim spunea...

Нормалёк!