joi, 25 octombrie 2007

pinguinii colorati..

MODA! asta a fost o problema mai mereu, dar parca pe zi ce trece devine o problema din ce in ce mai grava! acum la moda e sa fii emo, sau cum le zic eo pinguinii colorati, acum numai esti manelar ci hauser chiar daca tu cum ajungi acasa asculti Gutza fara numar , acum e misto s'o ardem 'n fiecare weekend prin cluburi cu niste ochelari de soare chiar daca e bezna acolo, si un fular strans de gat, e misto sa'ti iei sticlanu' de whiski si dupa ce 'l lasi putin pe masa sa vada toata lumea ce bei tu, te apuci si'l versi pe gat, te faci muci si apoi te duci sa dansezi si sa agati, fetele bineinteles ca au o fusta care nu stiu de ce si'au mai pus'o.. mai bine veneau 'n chiloti si dau din cur de i se scutura toate suncile, normal ca acolo te duci si tu, ca e marfa buna! Trebuie sa faci si niste puaze de haicinci ca na, tre sa te dai si mare..
buuunn..a 2 a zi dupa ce dormi ca porcu' bineinteles cu mess'u deschis si la sts scrie "dorm! puup iubita" sau altce chestii de genu' asta, te trezesti si'o tai 'n tomis, ca na e misto s'o arzi la cantina aia, bagi 'n tine..povestesti cat de muci te'ai facut aseara si ce gagica misti ai agatat, bineinteles ca trebuie sa fi imbracat ca unu' de zici ca acum 'l duce la spanzuaratoare ( pantaloni stramti, hanorac cu patratele, floricele si alte prostii, palarie, tenesi etc etc , si daca te vede omu' pe strada zice ca esti mare punker, da' de fapt u esti un ratat de manelar! ) ai plecat si de la tomis acum te indrepti spre primarie cu gasca ta de jumate de constanta.. acolo OAMENII MUNCESC! adica ma rog.. n'au au nevoie de spectatori, si'n plus au tot dreptu' sa va goneasca d'acolo ..fratilor exista canalu xtreme.. daca tineti neaparat sa vedeti sk8ri si bikeri.. asaaa .. stai si'o arzi ca prostu' p'acolo, le omori si alaroa care se dau cu sk8'u p'acolo , toti neuronii si in sfarist se face seara, si pleci acasa!!
acasa ..intri pe mess apoi pe haicinci, baga puazele d'aseara, bineinteles editate de numai esit de nereocunoscut, ca poate asa se uita si cineva la tine! bagi acolo unde ai fost si cat de misto a putut sa fie! iar la status normal ca pui un " :( " sau " supi.." sau ce stiu eo ce idiotenii.. ca na, e trendy!
acum faza cu haicinciu.. cand s'a infiintat proiectu' asta a fost ok, adica da.. multi dintre bunii prieteni care'i am acum sunt cunoscuti pe haicinci! dar deja a inceput sa fie o chestie total aiurea!
Acum toti ciutanii au profil de haicinci si la fiecare puaza scriu " sunt dragutz nui asha?" , fetele 'si fac puaze numai la tzatze si cur ..come on girls ce credeti ca casitgati din puazele astea de cat niste commenturi absolut horror! " ce frumoasa esti! " sau ce stiu eo ce alte tampenii!! baietii tebuie sa aiba neapart puaze in care are ochalarii pe nas ca altfel nu suntem trendy! Si daca asta ar fi tot.. normal ca trebuie sa aiba cat mai multi frentzi si cat mai multe comenturi, asa ca baga 100 de massuri pe minut in care cersesc commenturi.. si dau add 'n prostie la frentzi chit ca habar nu au cine'i tipul/tipa da' na trebuie sa avem 1000 de frentzi so..
Deci in concluzie..consider ca daca vrei sa fii la moda.. ma rog..cul.. trebuie sa ai si niste creier.. adica nu inteleg cum poti sa te iei dupa toata lumea!! frateee fa'ti propiul stil si cu asta vei iesi 'n evidenta! daca te iei ca un pinguin ratat dupa ceilalti pinguini ratati..nu vei fi considerat de ceilalti decat un.. pinguin si mai ratat!!

si cu asta am terminat!
cu respect celor care nu sunt niste trenderi innraiti si celor care sunt cat se poate de originali!
ZuZu

0 comentarii: