marți, 27 noiembrie 2007

Candva.. am fost cu totii fericiti..


Ieri mi'a s'a intaplmplat ceva aboslut superb! M'am intalnit in autobuz cu aporximtativi toti colegii de generala, sau cel putin cu cei cu care ma integ foarte bine si nu i'am mai vazut de ceva timp. Era atat de bine sa fii din nou in familie. Sa razi cu ei, sa te joci cu ei, sa nu'ti pese de ce zic ceilalti, sa nu'ti pese ca faci prea multa galagie. Era un sentiment pe care nu cred ca'l pot descrie. Era ca si cum m'am intors in timp.. Ce bine era! Dar bucuria noastra nu a fost de lunga durata, ca na! trebuie sa existe si idioti pe lumea asta, care nu vor si gata sa lase lumea sa traiasca in pace.

Aseara.. chiar daca trebuia sa invat la bio ca azi am dat teza, am stat si am depanat amintiri de una singura cu nenorocitu' ala de caiet de biologie in brate. Mi'am adus aminte ce bine era sa ajung mereu la scoala si acolo Gigelu sa vina mereu cu propuneri gen hai sa plecam de la ora asta, hai sa facem nu stiu ce. Cum in fiecare zi aveam batai cu carti si caiete cu Monica(alias Carnatu' ) , cum chiuleam toata clasa, apoi incepeam sa ne certam ca de ce n'am ramas la scoala, cum desenam caricaturile profilor in ora de tehno, cum " divortam" de Gigel apoi veneam si o luam in brate si o tachinam, cum ma certam cu Alex in fiecare pauza, cum ma bufnea rasu' in timpul orelor si apoi incepea si Gigel sa rada, cum ma ciondaneam cu profa de chimie, ba chiar mi'e dor si de morala dirigai, chiar si de moaca de cocalara grasa a porfei de muzica, de femeile de servici care mereu le faceam viata grea numai zic, sau de cantecele fredonate de mine si Monica, gen " si mi'e dor de sughitu' tau sughitu' tau" , de planurile facute cu Gigel, de enutziasmul meu ca vine ziua mea si invitam juma' de clasa, chiar si de baia care avea mereu oglinda jegoasa si mirosea ingrozitor. Mi'e dor de Robi, care mereu ma astepta dupa ore si ne certam din tot felul de prostii, gen nu i'am dat o bratara sau ca nu mi'a inapoiat ce stiu eu ce lucru si de discutiile interminabile cu el pe net. Doamne.. ce fericiti eram cu totii p'atunci, si nici macar nu bagam de seama asta. Si ma intreb daca vom mai fii la fel de fericiti vreodata, ma intreb daca voi mai simti vreodata ce am simtit in anii de generala.
Acolo, unde s'au intamplat atatea!
Nu.. sunt sigura ca orice am face nimic din tot ce am facut sau ce ni s'a intamplat nu se va mai repeta. Am ramas doar cu amintirile, cu zambetul amar, cu dorul care o sa fie vesnic. Oricat ne'am zbate, oricat am plange nu vom mai aduce niciodata vremurile bune inapoi, si zic asta cu parere de rau.. pentru ca asa fericita ca atunci, pentru ca prietenii pe care i'am cunoscut atunci, pentru ce momentele traite atunci vor fi de neuitat, si poate ca intr'adevar as da orice ca macar odata sa ma reintorc in timp si sa mai simt macar odata ce am simtit atunci.. atunci cand eram atat de fericita, si voi pun pariu ca erati la fel. Dar ce fraieri eram.. pentru ca n'am stiut sa profitam de momentele alea..

Si termin aici cu sentimentalismele.. va las in urma si'mi vad de drum.. poate ca si urmatorii ani vor fi destul de buni, poate si mai buni, poate si acum sunt fericita desi eu nu simt tocmai asta..
Dar.. o sa'mi continui drumul, si o sa vad ce se va intampla, si voua.. hhmmm.. voua .. nu va pot zice decat Ramas Bun dragii mei.. o sa'mi lipsiti mereu!

= si altele =
- am scapat de teza de la bio..phhhiuu!!!
- mai sunt 11 zile pana la ziua mea!
- maine am control la ochi, sper sa'mi zica de bine..
- azi am mai vazut un mos dormind in 5 , de'a dreptu' ooaauu, cred ca o sa devina si asta o moda, o sa devina super funky sa nu mai dormi acasa si prin autobuze :>
- vineri e ziua liceului,... yyeeee nu facem ore!!

hai gata!
ZuZu!
fara huge azi! >:P

1 comentarii:

XuTzu spunea...

da bah Zuzule....:-< c vremuri....stateam intro seara cu Andrei de vb ji cre k ,pe putin o ora am stat sa povestim....frate cate timpeni puteam face....ji abea acu imi dau seama :-< miss u ex-cole:*:X