duminică, 13 ianuarie 2008

E timpul nostru!

A venit timpul sa se produca ceva memorabil pentru Constanta. Trebuie sa facem ceva de tinut minte. O iesire micul anonimat ne va reda fericirea dorita. Si nu iesim oricum, ci la un flash mob.

Ce este un Flash Mob ?

Flash Mob = un grup mare de oameni se aduna intr-un loc public, fac ceva ciudat pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, dupa care fiecare persoana isi vede linistit de treaba lui.

Noi ne-am gandit sa facem urmatorul lucru:

Ne intalnim Duminica, 20 Ianuarie 2008, la ora 14:00 (FIX), pe strada Stefan cel Mare, in fata magazinului Tomis.
Acolo va fi o persoana cu sapca in cap, ochelari de soare si un ziar in mana, ce va sta cu fata la pasajul ce trece pe sub strada Mihai Viteazu. In dreapta lui va fi Tomis Mall. Ne vom aseza in sir indian, intr-o ordine aleatoare in spatele lui si il vom urmari. Vom intra în magazinul Tomis, vom urca pe primele scari rulante pana la ultimul etaj si vom cobori pe celelalte scari pana la parter, vom iesi din magazin si ne despartim.

Important este ca voi sa il urmariti pe cel din fata voastra.

Vrem sa facem ceva memorabil pentru Constanta, asa ca va asteptam in numar cat mai mare. Mai asteptam sa promovati prietenilor, cunostintelor si colegilor acest eveniment. De asemenea printr-un comentariu la acest post să vă spuneţi părerea, să confirmaţi prezenţa şi alte nelămuriri ce le aveţi.

Articol preluat de pe ConstantaBlog.

hey hey! ZuZu aici! Oamenilor faceti bine si veniti.. come on! Numai considerati ca totul e un mare boulshit si miscati'va cururile din fata calculatoarelor! Cine stie .. cati prieteni noi o sa va faceti si ce fun o sa fie! So.. ne vedem acolo >:D<>:D< !!

0 comentarii: