sâmbătă, 23 februarie 2008

Copilul din tine

Mda..
Faza cu speranta moare ultima, a inceput sa ma cam confuzeze, cel putin la mine, sperantele au murit de mult timp, sau nu stiu, poate ca n'au murit, poate ca's lesinate, sau poate ca s'au mutat la alta persoana, chiar nu ma intereseaza ce au facut, si unde s'au dus, si daca au murit, duca'se asa cum multe se duc, deja am inceput sa ma obisnuiesc cu plecarea, cu lucrurile care nu raman o vesnicie..
Nu ii inteleg pe cei care se chinuie sa se maturizeze inca de acum, celor care inca le sclipeste incenta in ochi, dar ei fac pe durii, de ce nu lasati sa iasa copilul din voi, de ce e o rusine sa te entuziasmezi din fiecare lucru, de ce e o rusine sa razi cu lacrimi din lucruri seci, sau sa te joci jocuri ce le jucai pe vremea cand erai la gradinita, de ce e o rusine sa fii copil?! si nu veni la mine cu scuze " ca ti'a trecut vremea" sau ca " ai nu stiu cati ani ", caci astea sunt prostiile care ti le'a bagat un prost in cap, poti fii copil si la 50 de ani, daca vrei..
Totul tine de tine, de felul cum te comporti, si de ce vrei de la viata..
Oameni pierduti, regrete, prima dragoste, zambete, prieteni adevarati, si multe altele, nu fac decat sa iti doresti din ce in ce mai mult sa fii in permanenta inocent si sa ai zambetul de copil aiurit pe fata.
Si acum o sa sariti pe mine, ca ce.. ca trebuie sa fim maturi, daa.. normal, ca doar nu o sa ne apucam sa ne smiorcaim atunci cand ceva nu ne reuseste si altele, dar in fiecare zi din viata asta a ta e bine sa strecori si un pic din copilul ala care zace in tine, si asteapta sa'l trezesti odata!

Ce poate fi mai frumos sa vezi cum un oras intreg s'a trezit la viata, si soarele iti mangaie fata dimineata, ce poate fi mai frumos sa te trezesti cu un zambet prost si sa te intrebi ce te asteapta.. ce poate fi mai frumos... sa'ti creasca pulsul.. atunci.. atunci cand.. asta ramane intre mine.. si.. mine!

O zi frumoasa, cu sentimente ciudate, dar frumoasa!

0 comentarii: