sâmbătă, 15 martie 2008

"Chestia" se numeste inima


De mult ma confuzaeaza foarte mult faza cu iubirea & co, dar chestia e ca deja incepe sa fie enervant. Ma derutati in ultimul hal. Toata lumea iubeste. Eh sa muriti voi?! Vreti sa va zic ceva? NU VA CRED! na! de ce? Paai.. cum sa va explic, voi.. roboteii aia care nu stiti decat sa va iubiti, admirati doar pe voi insine ( ceea ce uneori e chiar bine) v'ati gasit acum ca iubiti, dar ce iubire sufocanta fata de iubitu' / iubita . Bun.. am inteles ca e primvara.. ca e un nou trend sa umbli cu gagica/gagicu' de mana, sa faci poze in oglinda cu el/ea.. si altele.
Pana la urma cred ca inima asta e.. o cutie, sau poate un carton, dar in niciun caz prin acea " chestie" nu curge sange, nu exista ventricole, sau ce mai spune profa de bio ca are prin ea.. serios acum, nici macar sufletul, cu care tu de dai mare ca il ai acolo, de fapt nu e in "chestie" , de fapt sufletul tau e imaginatia ta, caci tu visezi ca iubesti, ca esti fericit, da.. tu de fapt nici macar nu stii ce inseamna sa simti, sa vibrezi la o atingere, tu esti doar un .. robotel.
Si sa nu crezi ca fac discriminari, sa nu crezi ca eu sunt altfel, sau el e altfel, si numai tu esti robotelul, nu.. cu totii suntem la fel dragilor.. imi pare rau ca va dezamgesc, dar, nu suntem absolut deloooc diferiti, cu totii zambim in aceeasi limba, la toti lacrimile sunt aceleasi (si la fel de sarate :P ) , niciunul din nou nu are " chestia" mai smechera, functionam pe aceleasi principii, pana si visele ne sunt asemantoare.. "Chestia" e la fel de goala la toti, oricat ar incerca cineva sa o umple cu ceva, tot ca nu reusesc, pentru ca pana la urma nu au ce pune.
Toata faza cu "chestia" e sa stii sa o ingrijesti, ca orice lucru, adica gandeste'te la un lucru care iti place extrem de mult si cum te ingrijesti de lucru ala, pentru ca pur si simplu il adori si vrei sa 'l pastrezi ptr totdeauna,eh.. cam aceeasi problema ai putea sa ti'o pui si cu "chestia" .. si sa nu o lasi sa devina ceva urat, zbarcit, si plin de ura , ca o vanzatoare de la Telegraf care iti spune mereu ca nu are marunt si iti arunca o privire de zici ca acum scoate sapa si iti da una, ci frumoasa, si stralucitoare, ca si cum ar fi noua, ca si cum nu ar fi acolo de ani buni, ca si cum.. intineresti pe zi ce trece tot mai mult .. incearca sa nu lasi pe cineva sa o sifoneze, sau sa strice ceva la ea, nu lasa pe oricine sa se atinga de "chestie", oricat de goala, pustie ar fi, e a ta, e poate singurul lucru care iti apartine pana la sfarsit de drum.
Simte'te diferit ( chiar daca nu esti) , da' e mai bine asa, tu diferit de toti ceilalti, si ei diferiti de tine.

Aahhh!! si incearca cat poti de mult sa nu regreti nimic din ce ai trait, priveste in urma cu zambetul tau ala amar, dar nu regreta.. priveste inainte si invata sa astepti, cand mami ti'a spus mai de mult ca vremurile bune iti sunt aproape .. sa stii ca avea dreptate..


Acum .. zambeste!

0 comentarii: