duminică, 9 martie 2008

Domnu' fie cu noi!

Cele intamplate aseara mi'au lasat un gust destul de amar. Inca nu pot sa'mi revin cum niste femei in toata firea pot sa'si iasa din fire doar pentru ca vad niste "barbati" dezbracandu'se, si chiar m'a pus pe ganduri.. Toti se arata preocupati de viitorul nostru, si "vor" sa ne fereasca de astfel de situatii, dar cum sa'i mai crezi pe "oamenii mari" daca ei ne dovedesc ca nu au mai multa minte decat noi, si ca sunt in stare de multe ori sa faca mai rau decat un copil de 10 ani.
Ei ne tot acuza pe noi, ca suntem plini de vicii, ca nu stim sa ne purtam frumos, ca ducem lumea de rapa, dar ei ce fac? Ei care fura, care lesina daca vad niste maimutoi dezbacandu'se, care numai au sentimente, care nu mai arata niciun pic de interes fata de cei din jur, fata de noi..
Aseara (pentru prima oara) m'am simtit mai matura decat o muiere de 30 de ani, am simtit ca am trecut prin mai multe decat o "ea".

Mi'e sila.. mi'e sila de tot ce ma inconjoara, de oamenii falsi de care dau zi de zi, de situatiile penibile cu care ma confrunt, mi'e sila de fetele voastre pline de mandrie, de felul in care va purtati, mi'e sila.. pur si simplu..
Ma intreb .. daca va reusi vreodata cineva sa faca dreptate, sau daca va putea cineva sa va invete ce e cu adevarat important si ce nu, ce e bine si ce nu. Dar probabil ca cu fiecare generatie va fi din ce in ce mai rau, si asta ma infurie, ca nu pot sa fac nimic , si acchh!! ce v'as lua la palme pe toti, si v'as umili asa cum o faceti voi!

Eu .. astept.. nu ma intreba ce.. ca nici eu nu stiu, dar astept.. asteptarea asta mi'a intrat in reflex.. si astept..
M'am plictisit, de mine, de tine, de voi, e o plictiseala enervanta.

Punct.

0 comentarii: