marți, 1 aprilie 2008

Regulament de ordine interioara


Esti vinovat pentru ca dai vina pe mine, esti vinovat pentru ca nu stii sa fii tu insuti, esti vinovat pentru ca nu stii daca lacrimile dor sau nu, esti vinovat pentru ca joci fara tact, esti vinovat pentru ca nu ai invatat sa supravietuiestiasa ca noi toti ceilalti, esit vinovat pentru ca vrei sa fii diferit, vinovat pentru ca gandesti altfel.. destule acuzatii pentru a fii pedepsit cu un drum parca infinit spre moarte..
In lumea asta nu poti fii altfel, esti judecat la rece, daca nu indeplindesti cerintele esti dat afara, esti aruncat la gunoi, esti calcat in picioare, nu ai voie sa te ridici de jos, trebuie sa stai acolo, sa suporti, sa tii piept vietii care te scuipa in fata.
Schimba'te daca indraznesti, zambeste daca ti se permite, iubeste daca iti permiti, mergi inainte daca mai poti, ingroapa'ti trecutul, fa'l scrum, si poarta'l cu tine, in buzunarul de la haina veche si rupta de la atatea lovituri, priveste'ti viitorul si ridica'te pentru a mia oara si ia'o de la capat, viseaza'ti gramul de vise primit pe zi, si respecta regulile impuse, pentru o supravietuire mai buna.
Fii atent la fiecare groapa intalnita, e ca un Kinder cu surprize, numai ca aici surpriza nu e una buna, care sa te bucure, fii dependent de independenta, si respira aerul de libertate pe care il simti atunci cand esti cuminte. Invata sa zbori, sa lupti, sa ramai in picioare, sa dezamgesti, sa uiti, sa pierzi, sa castigi, sa privesti,sa pleci uita sa visezi, sa speri, sa zambesti, sa cauti, sa iti fie dor..
Asta e tot ce ne asteapata dragilor.. bine ati venit pe drumul vietii, va urez un drum cat se poate de bun, sa ne auzim cu bine la sfarsit sau poate la un pahar de vin pe parcurs..

0 comentarii: