duminică, 18 mai 2008

lalaieli

Si daca sunt inca un copil, ce? SI daca sun sensibila, ce? Si daca ma plang mereu, ce? Si daca ma enervez repede, ce? Si daca tip ,ce? Si daca rad mult ,ce? Si daca imi place sa visez ,ce? Si daca sunt o nerecunoscatoare, ce? Si daca imi fac mereu sperante ,ce? Si daca vorbesc de multe ori, mult si prost ,ce? Si daca imi place sa am mereu ocupatie, ce? Chiar asa.. ce iti pasa tie cum sunt eu? Daca ma accepti, daca nu, eu ce pot face? de schimbat n'am de gand sa ma schimb, asa ca.. poti sa pleci de pe acum.


Daca, vii de la antrenament super obosit, si faci un dus, apoi te trantesti in pat, si stai vreo 2 ore acolo, daca asculti ore bune nu mai muzica, daca la sfarsitul zilei esti murdar de cerneala, carioci si multe altele, daca pe birou ai un maldar de hartii, poze, si alte lucruri, daca ai o usa de sifonier plina cu poze si alte chestii la care ai muncit o zi intreaga, daca ti'ai facut multe planuri de vara, daca nu te'ai gandit nicio clipa ca maine e luni, daca ti s'ar fi facut dor de cartierul tau, inseamna ca tocmai ce ai avut o zi ca a mea, o zi frumoasa, o zi cu tine si cu tine.

mood: please come back and save the child.

sa stii ca eu cred in vise, da.. chiar cred.

1 comentarii:

Mia spunea...

pentru ca doar cu visele putem merge mai departe...si asa se nasc idealuri,realizari si zile frumoase ca cea de azi ce`ti apartine:)