marți, 29 iulie 2008

some bla bla

O seara chiar superba am petrecut duminica pe plaja Corbu, putini oameni, din care majoritatea cocalari de Corbu, dar muzica foarte buna, chiar pot sa zic ca n'am mai auzit de mult un drum and bass atat de bun, felicitari dragului nostru Yuffa, si lui The Jerk, care ne'a pus un hardcore de zile mari. Am dansat o gramada, m'am simtit super chiar daca gasca noastra de 4 oameni nu a spus prea multe. Chiar nu m'a interesat, din moment ce muzica a fost atat de buna. Imi doresc sa ma intorc acolo, poate sa si dorm, sau pur si simplu sa pierd vremea. N'am mai stat de mult intr'un loc atat de indepartat de civilizatie, ca sa zic asa, si sa ma simt si chiar foarte bine. Ca deh, pana la urma conteaza cu cine esti, si ce faci, nu unde si cat de departe de casa.

Altceva nou? ma faci sa rad! HAHAHA, in your face! Azi am avut o stare de imi venea sa scuip in frunte pe oricine as fi vazut. Si inca mai am starea asta de doi bani, si deja nu mai suport smiorcaielile gen " nu am ce face" , "nu am unde sa ma duc" , " nu am bani" . OK. Inteleg, fara bani nu poti face nimic, dar frraatee, e vara, cum poti sa accepti sa stai in casa o zi intreaga doar din cauza asta. OK. Nu ai chef?! CE? POFTIM? cum adica nu ai chef?! Ma fac ca nu te'am auzit si trec la urmatorul motiv. Hmmm.. nu ai unde sa te duci.. hmmm.. asta da de gandit.. stiu ca te plictisesti daca mergi mereu in acelasi loc, dar poti incerca si alte variante, gen mergi pe un dig seara, cu cativa prieteni si o sticla de vin, sau chiar ai putea sa lenevesti pe o banca intr'un parc, la umbra, de ce nu sa incerci sa umbli aiurea prin oras, pun pariu ca nu ai fost in fiecare coltisor de aici. De ce nu sa iei un autobuz in care stii ca nu te'ai urcat in viata ta si sa vezi unde naiba te duce. Come on.. sunt atatea de facut, iti trebuie doar putina imaginatie. Buuunn. Nu ai cu cine. daa.. asta ar fi un motiv, mai bun, dar totusi nu pot sa cred ca in toata lista aia a ta de mess, nu ai pe nimeni, i'a incearca sa iti amintesti, chiar nu simti lipsa nimanui, nu ai vrea sa vezi pe nimeni, si sa iesi cu el fie si pana la colt de strada, hai stiu ca e acel cineva. E? PE bune? super tare! atunci ce mai astepti, intra pe el sau dai un mesaj. Nu trebuie sa depui prea mult efort ca sa gasesti cu cine sa iesi. Ti'e lene. Nu nu si iar nu. O sa ma fac din nou ca nu te'am auzit sa stii..

Nu va inteleg. Ma jur. E vara oameni buni. Daaaa. vara aia dupa care ai suspinat un an intreg. Si acum ce faci? O lasi sa treaca asa .. in voia ei. haai.. nu mai fi atat de rece.. haaai.. vino si tu si traieste .. haaai.. stiu ca vrei sa reinvii..


Chiar TU, erai omul care reusea sa ma scoata mereu din monotonie? De ce tot TU?!

1 comentarii:

Arial Black spunea...

da. evident...problema e ca mereu ne dorim ce nu avem...acum ii auzi pe toti..."vaaaai..iarna 8->...sa ninga si sa mergem la patinuaaaaar8->"...si iarna toti abia asteapta sa vina vara...problema poate vine si din faptul ca nu stim sa traim fiecare clipa la intensitatea necesara...

off topic:dragut blog..si totusi..ne cunoastem?:D..daca nu, eu sunt dragos..imi pare bine:))